gebr-jantschik-installateur-showroom-pijnacker-slide-airconditioning-1

AIRCONDITIONING

Uw airco installateur in Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp e.o.

Voor een altijd aangenaam klimaat in huis is airconditioning dé oplossing. Naast koelen, kunnen airco’s tegenwoordig ook verwarmen en ontvochtigen. Van een eenvoudige mobiele airco tot een klimaatsysteem voor op kantoor, Gebr. Jantschik verzorgt het met de grootste vakkundigheid. Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat in de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Delft, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Delfgauw.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige airconditioner of uitgebreide klimaatinstallatie, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij kunnen vele modellen leveren, zodat er altijd een systeem is dat past bij uw interieur en voldoet aan uw wensen.

De installatatie van een airco is maatwerk. Laat dit daarom ook altijd over aan een daarvoor gespecialiseerde installateur. U heeft dan de zekerheid van een comfortabel klimaat en een veilige werking volgens de laatste eisen.

Jantschik installateur Pijnacker Airco installaties

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur voor airconditioning? Neem dan voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Gebr. Jantschik is het installatiebedrijf dat al jaren tot de volle tevredenheid van klanten uit de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Delft, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Delfgauw de installatie van airco’s verzorgt. 

Vraag een offerte aanTop