gebr-jantschik-installateur-showroom-pijnacker-slide-badkamers-1

BADKAMERS

Badkamer verbouwen in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw e.o.

Stelt u zich eens voor: heerlijk badderen in uw ligbad of genieten van een weldadige douche. Gebr. Jantschik zorgt te allen tijde voor een comfortabele badkamer die van alle gemakken is voorzien. Van het vervangen van het toilet tot het compleet verbouwen van uw badkamer is bij onze ervaren installateurs en loodgieters in goede handen. De installatie van sanitair verzorgen wij in de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp, Delft en Delfgauw.

Advies

Met efficiënt stappenplan maken wij al uw badkamerdromen waar. Na het opnemen en bespreken van uw wensen maken wij een creatief ontwerp met een kostenbegroting. In onze showroom in Pijnacker kunt u sanitair bekijken, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. 

Jantschik installateur Pijnacker badkamers

Badkamer installatie

Wij staan garant voor de levering van kwalitatief hoogstaande producten en een vakkundige installatie. Niet alleen het sanitair plaatsen we met precisie, ook het aanpassen of vervangen van leidingen, het plaatsen van een handdoekradiator of het aanleggen van vloerverwarming verzorgen wij professioneel voor u.

Contact

Kortom, wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw situatie? Maak dan gerust een afspraak met de adviseur van Gebr. Jantschik. Wij verbouwen al jaren badkamers in de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Delft en Delfgauw.

Neem contact opTop