gebr-jantschik-installateur-showroom-pijnacker-slide-keurmerken-2

Onze keurmerken en erkenningen

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken en erkenningen. Onderstaand leest u waar ons installatiebedrijf bij aangesloten is.

UNETO-VNI

Uneto-Vni is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De branchevereniging stelt hoge eisen aan de leden op het gebied van deskundigheid, kennis, veiligheid en kwaliteit. Ondernemers die zijn aangesloten bij Uneto-VNI werken volgens Uneto-VNI consumentenvoorwaarden.

Comfortinstallateur

Wij nemen deel aan het installatieconcept “Uw comfortinstallateur”. Dit concept presenteert de installateur in Nederland als professionele partner voor veilige, duurzame en energiezuinige woonhuis- en utiliteitsinstallaties. De missie is om consumenten en zakelijke opdrachtgevers te informeren over het feit dat zij het gehele traject van advies, ontwerp, aankoop, installatie en onderhoud het beste kunnen onderbrengen bij één bedrijf.

Waarom kiezen voor een erkende comfortinstallateur?

 1. 1. De comfortinstallateur ontwerpt en adviseert
 2. De comfortinstallateur ontwerpt en adviseert bij de aanleg, uitbreiding, vervanging en onderhoud van technische installaties in huis en bedrijfsruimte. Veiligheid, milieu en energiebesparing zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Wij beoordelen ter plekke de situatie en stellen daarna een duidelijke offerte samen, met het beschikbare budget als uitgangspunt.
 3. 2. De comfortinstallateur garandeert zorgeloos wonen
 4. 2 - De comfortinstallateur garandeert zorgeloos woon- en werkcomfort omdat gedurende de levensduur van een installatie de productaankoop, bijbehorend installatiewerk, onderhoud en reparatiewerkzaamheden bij één bedrijf wordt ondergebracht. Er is dus altijd één aanspreekpunt voor optimale voortgang en garantie.
 5. 3. De comfortinstallateur beschikt over de juiste vakdiplomas
 6. De comfortinstallateur beschikt over de juiste vakdiploma’s en hanteert de geldende normen en installatierichtlijnen om aan de eisen van het bouwbesluit te voldoen. Wij beschikken over goed opgeleide monteurs en de juiste (meet) gereedschappen.
 7. 4. Gerenomeerde kwaliteitsmerken
 8. Het assortiment van de comfortinstallateur bestaat uitsluitend uit gerenommeerde kwaliteitsmerken met een lange technische levensduur. De producten zijn op elkaar afgestemd om technische problemen en storingen te voorkomen. Onderdelen zijn nog jarenlang verkrijgbaar.
 9. 5. Producten geïnstalleerd door een erkende service organisatie
 10. >Veel fabrikanten van producten hebben in hun garantievoorwaarden staan dat schriftelijk aangetoond moet worden dat hun producten door een erkende installateur of serviceorganisatie zijn geïnstalleerd en onderhouden.
 11. 6. Sta sterkt tegenover verzekeraars/strong>
 12. Steeds meer verzekeraars grijpen onvakkundige installatie en onderhoud van gas-, water en elektrotechnische installaties dankbaar aan om minder of niet te hoeven uit te keren.


InstalHome

Als u als professional of doe-het-zelver op zoek bent naar kwaliteitsmerken tegen zeer scherpe prijzen of behoefte heeft aan advies op maat, dan bent u bij onze verkoopbalie aan het juiste adres.

Wij leveren een zeer breed assortiment aan producten op het gebied van verwarming en sanitair. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle installatiematerialen en onderdelen. Ons deskundig personeel staat voor u klaar! Bent u niet in de gelegenheid om naar onze verkoopbalie te komen, bel dan of vul het offerteaanvraagformulier in.

Wat we niet op voorraad hebben is meestal binnen een dag af te halen bij de balie of kan, indien gewenst, ook op locatie worden bezorgd.

Showroom voor keukens en sanitair

Wij beschikken over een grote showroom met sanitair en enkele keukens. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Onze showroom is gevestigd aan de Kerkweg 12 in Pijnacker.

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag

9.00 - 17.30 uur

Zaterdag

9.00 - 16.00 uur

 

MHK KeukenExpert

Jantschik is aangesloten bij MHK KeukenExpert, de ervaren specialist voor eersteklas keukens. De speciaalzaken van MHK KeukenExpert bieden een unieke prijs-kwaliteitverhouding en keukens die aansluiten bij alle wensen.


Top