gebr-jantschik-installateur-showroom-pijnacker-slide-keukens-1

KEUKENS

Keuken levering en installatie in Pijnacker, Delfgauw, Delft e.o.

Werkt uw gasfornuis niet meer naar behoren en zijn de keukenkastjes versleten? Dan is het wellicht tijd om te denken aan een nieuwe keuken. In onze showroom kunt u diverse opstellingen bekijken. Onze adviseur staat u graag te woord om uw wensen en de opties voor uw situatie te bespreken. Bovendien zorgen we voor een vakkundige installatie in de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Delft, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Delfgauw.

Altijd de juiste keuken

De eerste stap bij het kopen van een nieuwe keuken is het inventariseren van uw wensen om zo een gedegen keukenplan te kunnen maken. In onze showroom krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Van modern tot klassiek en van luxe tot ingetogen: Gebr. Jantschik heeft voor iedere keukenwens het juiste recept. Met als vast ingrediënt deskundig, betrouwbaar en persoonlijk advies van de keukenexpert zelf.

Neem contact op
Jantschik installateur Pijnacker Keukens

Vakkundige installatie

Bent u eenmaal akkoord met onze offerte, dan zorgen wij als geen ander voor een stipte levering en nette installatie. Wij streven ernaar uw nieuwe keuken binnen een dag te plaatsen. Dankzij de ruime ervaring van onze installateurs en door het gebruik van kwaliteitsproducten kunt u rekenen op jarenlang kookplezier.

Showroom

Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Kerkweg 12 in Pijnacker of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. In de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Delft, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Delfgauw zorgen we voor een professionele installatie van uw keuken.

Kom langs in onze showroomTop