gebr-jantschik-installateur-showroom-pijnacker-slide-loodgieter-1

LOODGIETER

Loodgieter in Pijnacker, Delft, Delfgauw en omstreken

Voor het aanpassen of vervangen van water- en gasleidingen is Gebr. Jantschik de aangewezen partij. Onze loodgieters hebben passie voor het vak en zorgen voor veilige en goedwerkende gas- en waterinstallaties. Heeft u onverhoopt last van een lekkage? Ook dan kunt u ons inschakelen. Dankzij onze kordate service is het probleem meestal snel verholpen. Onze loodgieters zijn u graag van dienst in de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Delfgauw en Delft.

Leidingen aanleggen

De loodgieter van Gebr. Jantschik is zeer bekwaam in het vervangen en installeren van nieuwe van gas- en waterleidingen in uw keuken en badkamer. U kunt ervan op aan dat uw nieuwe leidingen jarenlang meegaan en veilig worden geïnstalleerd.

Jantschik installateur Pijnacker loodgieter

Lekkage

Service en snelheid van handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Neem bij een lekkage daarom ook direct contact met ons op. Niets is immers vervelender dan waterschade aan uw woning of interieur.

Gebr. Jantschik is al jarenlang een vertrouwde partner in regio Haaglanden (o.a.Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs en Delft) als het gaat om loodgieterswerk. Van het vervangen van leidingen tot het verhelpen van lekkages, onze loodgieters leveren 100% kwaliteit.

Neem contact op


Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top