gebr-jantschik-installateur-showroom-pijnacker-slide-thuis-comfort-1

THUISCOMFORT

Thuiscomfort: levensloopbestendig wonen

Steeds meer mensen willen zo lang en veilig mogelijk thuis blijven wonen. Gebr. Jantschik uit Pijnacker adviseert u graag bij het levensloopbestendig maken van uw woning. Uiteraard is ook de uitvoering is bij ons in vertrouwde handen. Zo installeren wij aangepast sanitair, zoals douchekrukjes en wandsteunen of een mindervalide toilet.

Comfort en veiligheid in de badkamer

Om uw badkamer voor nu en in de toekomst veilig en comfortabel te maken, zijn er verschillende oplossingen. Denk hierbij aan veiligheidselementen zoals beugels, een antislip vloer of een douchezitje maar ook aan het vervangen van het ligbad door een inloopdouche. Tegenwoordig zijn hulpmiddelen voor veiligheid trendy én comfortabel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een strak vormgegeven RVS beugel of een fraai vormgegeven inklapbaar douchezitje? Voor iedere badkamer is er een passende oplossing voorhanden.

Jantschik installateur Pijnacker thuiscomfort

Toekomstbestendige keuken

Ook voor de keuken zijn er diverse mogelijkheden om deze levensloopbestendig te maken. Denk hierbij aan veilige keukenkranen, kookplaatbeveiliging of een keuken speciaal voor rolsstoelgebruikers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het toekomstbestendig maken van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Onze deskundige installateur uit Pijnacker geeft u graag vrijblijvend advies aan huis.

Neem contact op


Top