gebr-jantschik-installateur-showroom-pijnacker-slide-thuis-comfort-2

Deskundige cv-ketel installatie in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw e.o.

Laat een uw cv-ketel altijd vervangen door een ervaren en vakbekwame installateur. Alleen dan bent u verzekerd van een veilige en goedwerkende installatie mét garantie. Gebr. Jantschik is met name actief in de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Delft en Berkel en Rodenrijs.

Advies op maat

Een nieuwe cv-ketel is een grote investering en moet weer jaren meegaan. Wij vinden het daarom belangrijk dat u een goed advies krijgt. Welke verwarmingsketel de juiste is voor u is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte en ligging van uw woning, uw wensen op het gebied van warm water, de mate van isolatie en uw budget.


CV-wijzer

Wilt u alvast een indicatie van geschikte cv-ketels? Ga dan eens naar onze CV-wijzer. Na het beantwoorden van enkele vragen worden direct passende toestellen getoond. Door het te klikken op de ketel van uw keuze, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vakkundige installatie

De installatie van uw verwarmingsketel is bij Gebr. Jantschik in vertrouwde handen. Onze installateurs beschikken over actuele productkennis en hebben veel ervaring met het vervangen van cv-ketels. Wij zorgen voor gedegen leidingwerk en een nette installatie en oplevering. In de meeste gevallen is uw nieuwe toestel al binnen een dag in bedrijf.

Offerte aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een snelle levering en vakkundige installatie van uw nieuwe cv-ketel in de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs en Delft.

Vraag een offerte aan

cv wijzer

Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top