gebr-jantschik-installateur-showroom-pijnacker-slide-verwarming-1

VERWARMING

Aanleg van centrale verwarming in Pijnacker, Nootdorp, Delft e.o.

Als u op zoek bent naar een ervaren installateur voor de installatie van radiatoren, cv-ketels of vloerverwarming, dan bent u bij Gebr. Jantschik aan het juiste adres. Wij zijn 100% thuis in de wereld van centrale verwarming. We voorzien u dan ook altijd van een goed advies en zorgen voor een professionele installatie. Onze installateurs staan voor u klaar in de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Delft, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Delfgauw. Kom ook gerust eens langs in onze showroom!

Radiatoren en convectoren

Tegenwoordig zijn radiatoren en convectoren leverbaar in verschillende kleuren, designs en maten. Hierdoor kunnen ze in plaats van een noodzakelijk kwaad ook een echte blikvanger in uw woonkamer zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aluminium radiator met een bijzondere vorm of een model met een spiegel erin verwerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze installateur weet precies hoeveel radiatoren en capaciteit benodigd is om te voldoen aan uw warmtevraag.


Vloerverwarming

Met vloerverwarming heeft u altijd een behaaglijk klimaat in huis. Van koude trek is geen sprake meer, omdat uw woning over de gehele oppervlakte egaal verwarmd wordt. Bovendien is dit type verwarming door de geringe stofcirculatie ideaal voor mensen met allergieën.

Cv-ketel installatie

Om radiatoren, convectoren of vloerverwarming goed te laten werken, is een betrouwbare cv-ketel essentieel. Heeft u vaak problemen met uw ketel of is deze tussen de 12 en 15 jaar oud? Dan is het verstandig te denken aan vervanging. Nieuwe cv-ketels zijn geavanceerder en werken energiezuiniger, waardoor de investering snel is terugverdiend.

Naar de CV-wijzer

Gebr-jantschik-installateur-showroom-Pijnacker-artikel-beeld-verwarming-2

Contact

Neem voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte contact met ons op. Onze bekwame installateur komt graag bij u langs voor advies en zorgt voor een uitstekende installatie van uw centrale verwarming. Ons werkgebied bestrijkt de regio Haaglanden, zoals Pijnacker, Delft, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Delfgauw.

Neem contact opTop